Referencer

Home » Referencer

Lagerhal i Silkeborg

290 solcellepaneler monteret på en øst/vest-løsning. El-installationsvirksomheden Jan Henriksen A/S har stået for både montering af solcelleanlægget samt alt el-arbejde.

Læs mere om projektet her.

komprimeret

Sundhedshuset i Vejle

Sundhedshuset i Vejle er opført efter de skrappe energibestemmelser for lavenergiklasse 2015, hvilket nødvendiggjorde en etablering af godt 800 m2 solceller. Anlægget er monteret på flere af  bygningens tagflader i et letvægts ballastsystem, som ikke penetrerer tagfladen.

Læs mere om projektet her.

Lundbyecentret i Aalborg

I forbindelse med opførelsen af Lundbyescenteret i Aalborg, som omfatter 60 almene ældre/plejeboliger, blev 250 solcellepaneler fra DanSolar monteret på det skrånende tagpaptag.

Læs mere om projektet her.

Hvidovre Medborgerhus

Hvidovre Kommune købte i sommeren 2013 et solcelleanlæg med transparente solcellepaneler til Hvidovre Medborgerhus. Solcellepanelerne blev monteret over indgangspartiet, som en slags overdækning/solafskærmning.

Læs mere om projektet her.

Tagmonteret solcelleanlæg, Lolland

49 kW solcelleanlæg monteret på maskinhal. Anlægget består af 188 solcellepaneler af typen DS MS 260 W.

Se flere billeder på vores facebookside.

Pilevangen i Solbjerg

43 lavenergihuse i Solbjerg prydes af 43 individuelle solcelleanlæg fra DanSolar. Anlæggene er monteret på ballastkonsoller på boligernes flade tage. Byggeriet blev i 2011 kåret til “Årets Byggeri” af Magasinet Byggeri.

Læs mere om projekter her.

Pælestykkerne i Tåstrup

Facademonterede solcelleanlæg pryder gavlene på 4 boligblokke på adressen Pælestykkerne i Tåstrup.For at opnå det mest elegante og symetriske resultat, valgte bygherre at få solcellepanelerne specialfremstillet. Panelerne er således af typen DS SP 290.

Læs mere om projekter her.

Ungdomsboliger i Esbjerg

Seks facademonterede anlæg med DS SP 260 W solcellepaneler. Installeret juni 2012. Hvert anlæg består af henholdsvis 18 og 19 paneler.

Læs mere om projekter her.

Ridehal i Bramming

98 kW monokrystallinsk solcelleanlæg installeret i august 2013 af El-Installatør LM Jensen ApS.
Der er tilsluttet fjernovervågning fra eviShine, så Ridecenteret kan holde øje med time, dags, måneds og årsproduktion.

Se flere billeder på vores facebookside.

Tranbjerg brochure

Boligforening i Tranbjerg

I samarbejde med Brabrand Boligforening, Danfoss og Velux vinduer etableres 60 solcelleanlæg i maj måned 2012 i Tranbjerg nær Aarhus. Anlæggene består af 8 solcellepaneler af typen DS SP 260 W og er monteret på solprismer med ovenlysvindue fra Velux. Inverteren fra Danfoss er installeret i prismets hulrum.

Læs mere om projektet her.

Udlejningsboliger i Kerteminde

På taget af boligkomplekset Tårup Strandpark er installeret et 10 kW solcelleanlæg. Anlægget er monteret på ballastkonsoller, som er en ideel løsning til flade tage, hvor man ikke ønsker at penetrere tagfladen.

Læs mere om projekter her.

Udlejningsboliger på Fanø

7 fuld tagintegrerede solcelleanlæg monteret på udlejningsboliger på Fanø. Anlæggene er installeret af Syd Energi – solcellepaneler og montagesystem er leveret af DanSolar. Ved en tagintegreret løsning nedsænkes solcellepanelerne i tagfladen, således at man får en mere jævn og ensartet overflade.

Læs mere om projekter her.

Boligforening i Ringkøbing

I august 2012 monteres 10 solcelleanlæg af 3,6 kW på Vester Strandsbjerg i Ringkøbing.

Læs mere om projekter her.