DanSolar med internationale briller på

DanSolar ser ikke kun en fremtiden for solenergi på sit eget hjemmemarked, men også i andre lande, hvor DanSolar kan bidrage med en konkurrencemæssig fordel inden for teknologi, innovation og knowhow.

DanSolar har allerede solgt solcelleanlæg i Jordan og Indien, Afrika, Kap Verde, Saudi Arabien, m.fl.. Desuden fortsætter virksomheden sin ekspansion i udlandet for at blive en betydelig spiller i solcelle industrien i Afrika.

Interesse i det afrikanske marked

DanSolar har som interesseområde, at bygge et stort solcelleanlæg i et af de afrikanske lande, hvor solen og de økonomiske forhold er bedst.

I øjeblikket bruger DanSolar kræfter på at skabe vigtige kontakter i flere afrikanske lande og vil arbejde på større projekter på kontinentet for at sikre den nødvendige erfaring og for at krydse den kulturelle kløft sikkert. Mange potentielle partnere har udtrykt stor interesse for samarbejder, der kan skabe solcelleanlæg på mange hundrede megawatt.

DanSolar har udviklet flere produkter til det internationale marked og arbejder løbende på projekter for at udvikle nye, innovative produkter og forretningsmodeller. Find mere information om vores udviklingsprojekter her >>.