Om solceller

Med solceller fra DanSolar får du både kvalitet, design og optimalt udbytte. 

DanSolar tilbyder to højtydende monokrystallinsk solcellepaneler. Panelerne er holdt helt i sort, og har en overflade i hærdet glas og en sort eloxeret ramme, hvilket betyder at det fremstår flot og ensartet i overfladen. Dette gør panelet let at integrere i bygningen. Alle montageskinner og beslag er ligeledes sorte.

Læs mere om panelerne i folde-ud-fanerne nedenfor.

Højtydende solceller

Der ud over tilbyder DanSolar et højtydende monokrystallinsk panel – DS SP 280 – med en effektivitet på 18,5 %. Under optimale forhold vil disse solceller give et udbytte, som ligger langt over markedsgennemsnittet. Den homogene sorte overflade uden synlige lodninger og med sort eloxeret ramme er den ideelle løsning for kunder, som prioriterer æstetik og arkitektonisk integrering i bygningen. Montageskinner og beslag er ligeledes sorte.

Skæve solceller

DanSolar tilbyder også skæve paneler, som gør det muligt at designe et solcelleanlæg, som passer præcis til det enkelte behov. Har du behov for en skræddersyet løsning, er du altid velkommen til at kontakte os.

Bankable Panels

Alle vores paneler er Bankable Panels og forefindes på Bloombergs liste.

Solcelletype Monocrystalline Leapton 460

Solcelletype Leapton 460

Type: Monocrystalline

Power: 450-465W

Panelet måler: 1909mm x 1134mm x 30mm.

UK Download datasheet >>

Solcelletype rød-/orangefarvet solcellepaneler FY 108 Cell

Solcelletype FY Solar FY 182mm 108 Cell. Mono-facial Module.

Farve: Orange-røde i udseende.

Power: 400-420W

UK Download datasheet >>

Solcelletype DS SP 260

Højeffektive paneler

DS SP 260 er et højeffektivt monokrystallinsk panel, der består af 96 celler forbundet i 4 kredse med 3 bypass dioder. Panelet er robust, udviklet samt testet til at fungere under alle tænkelige vejrbetingelser. Under optimale forhold vil dette panel give et højt udbytte – langt over markedsgennemsnittet.

Panelet måler: 1046 mm (bredde) 1559 mm (længde) og 40 mm (dybde).

Elegant og unikt sort design

DS SP 260 er den ideelle løsning for kunder, som ud over højt udbytte, prioriterer æstetik og arkitektonisk integration med bygningen. Den har en homogen sort overflade uden synlige lodninger samt sort eloxeret ramme. Derudover er montageskinner og beslag også sorte.

25 års garanti på ydelse

DanSolar garanterer en ydelse på min. 90 % efter 10 år og 80 % ydelse efter 25 år. Hvad angår den håndværksmæssige udførsel (produktgaranti), yder DanSolar 14 års garanti.

Den forventede levetid er mellem 30-40 år.

Download PDF datablad >>

UK Download PDF datasheet >>

Solcelletype DS MS 260

Standard panelet DS MS 260 med monokrystallinske solceller har en paneleffektivitet på 17 %. Panelet består af 96 celler forbundet i 4 kredse med 3 bypass dioder. Panelet er udviklet og testet til at fungere under alle tænkelige vejrbetingelser.*

Panelet måler: 1060 mm (bredde) 1580 mm (længde) og 40 mm (dybde).

Elegant og enkelt design

DS MS 260 har en sort overflade og en sort eloxeret ramme. Dette er den ideelle løsning for kunder der ud over et højt udbytte, prioriterer æstetisk og arkitektonisk integration med bygningen. Ligeledes fås montageskinner og beslag også i sort.

25 års garanti på ydelse

DanSolar garanterer en ydelse på min. 90 % efter 10 år og 80 % ydelse efter 25 år. Hvad angår den håndværksmæssige udførsel (produktgaranti), yder DanSolar 12 års garanti.

Den forventede levetid er mellem 30-40 år.

Download PDF datablad >>

Solcelletype DS SP 280

DS SP 280 er et højeffektivt monokrystallinsk panel, som består af 96 individuelt forbundne celler. Panelet, som har en effektivitet på 18,5 %, er robust og udviklet og testet til at fungere under alle tænkelige vejrbetingelser. Under optimale forhold vil dette panel give et højt udbytte – langt over markedsgennemsnittet. 

Panelet måler: 1046 mm (bredde) 1559 mm (længde) og 40 mm (dybde).

Elegant og unikt sort design

DS SP 280 er den ideelle løsning for kunder, som ud over højt udbytte, prioriterer æstetik og arkitektonisk integration med bygningen. Den har en homogen sort overflade uden synlige lodninger samt sort eloxeret ramme. Derudover er montageskinner og beslag også sorte.

25 års garanti på ydelse

DanSolar garanterer en ydelse på min. 90 % efter 10 år og 80 % ydelse efter 25 år. Hvad angår den håndværksmæssige udførsel (produktgaranti), yder DanSolar 14 års garanti.

Den forventede levetid er 30-40 år.

Download PDF datablad >>

UK Download PDF datasheet >>

Skæve solcellepaneler

DanSolar tilbyder en række forskellige skæve paneler, som gør det muligt at designe et solcelleanlæg, som passer til det enkelte behov.

De skæve paneler fås som 260 W monokrystallinske solceller med sort ramme og sort baggrund.

Der ud over fås de som et 280 w højtydende monokrystallinsk panel – DS SP 280 – med en effektivitet på 18,5 %.

Leveringstiden på de skæve paneler er ca. 8 uger.

Har du behov for en skræddersyet løsning, er du altid velkommen til at kontakte os.

Kontakt os angående solcelleanlæg