Om solcelleanlæg med batterilager

Her får du lidt information om vores net-tilsluttede solcelleanlæg med batterilager, som både kan levere strøm til og fra batterier og sælge strøm til el-nettet.

Hvad er fordelene ved denne løsning?

  1. Du har 40 % bedre totaløkonomi i forhold til et almindeligt solcelleanlæg.
  2. Du sparer endnu mere på elregningen med markant højere egetforbrug.
  3. Du er uafhængig af svingende tilskudsordninger.
  4. Du er selvforsynende om sommeren, og bruger din egen grønne strøm.
  5. Du har mulighed for 230V backup når strømmen forsvinder.

Batterilageret gemmer strømmen genne natten

Batteriløsningen gemmer den overskydende solcellestrøm til natten. Det betyder, at du ikke køber strøm gennem hele sommerperioden, men er stort set selvforsynende med ægte grøn solcellestrøm. Det giver dig også den størst mulige besparelse på elregningen.

I vinterperioden når solproduktionen ikke slår til, benytter du først hele anlæggets produktion (100 % egetforbrug), og supplerer derefter med strøm fra elnettet afhængig af anlæggets størrelse.

Overskudsproduktion

Hvis du i løbet af en solbeskinnet dag ikke kan udnytte al strømmen selv, så kan HybridPower 2030 inverteren sælge strømmen til el-nettet til given pris.

Uafhængig af svingende tilskudsordninger

Ideen med en et solcelleanlæg med batterilager er, at du kan bruge næsten al solcellestrømmen selv. Det betyder, at du ikke er afhængig af en forhøjet el-salgspris (med tilskud). Så uanset hvad politikerne finder på mht. tilskud, også efter etableringen, så kender du din besparelse.

Højt egetforbrug

Med et solcelleanlæg med batterilager kommer dit egetforbrug helt op på ca. 80 % set over året, og 100 % i vinterperioden. Det betyder, at værdien af solcellestrømmen er den højest mulige, nemlig din el-købspris.

Ved at købe et solcelleanlæg med batterilager kommer egetforbruget op på ca. 80 % (rød kurve) set over året og 100 % i vinterperioden. Værdien af strømmen er hermed den højest opnåelig (el-købsprisen).

Lang større besparelser med et solcelleanlæg med batterilager

Med det høje egetforbrug får du den størst mulige besparelse ved køb af el. Din årlige besparelse på el-regningen bliver bedre år for år, da værdien af det sparede strøm stiger pga. prisstigninger på el.

Kontakt os angående solcelleanlæg