Om projekter for virksomheder

Solenergi er en af verdens reneste og naturligste energiformer. Et solcelleanlæg producerer grøn, miljøvenlig strøm – og samtidig er solceller et håndgribeligt bevis på aktivt arbejde med bæredygtighed og miljø i virksomheder og erhverv.

Solceller styrker den grønne profil

Virksomheder, der ønsker en grøn profil, kan bruge solceller til at sende et klart signal om deres engagement i klima og miljø – både internt overfor medarbejdere og eksternt overfor kunder, samarbejdspartnere og andre. Dermed kan solceller være med til at styrke jeres CSR profil.

Udover synligheden er solcellerne naturligvis med til at sikre en reduktion i udledningen af CO2 og kan for nogle erhvervsvirksomheder være en rigtig fornuftig investering.

Hvilke virksomheder bør investere i et solcelleanlæg?

De fleste virksomheder, som selv kan udnytte en del af elproduktionen, kan få en rigtig god forretning ud af at investere i et solcelleanlæg. Det er ikke økonomisk rentabelt at opsætte et anlæg med det formål at sælge al strømmen. Derudover skal der være rådighed over et passende sydvendt tagareal til anlægget, men øst/vest tage og fladtage er også meget velegnede. Det er også attraktivt at etablere et markanlæg med stativer på jorden.

Anlægget skal kunne tilsluttes virksomhedens nuværende elforsyning for at benytte ballance afregning (strømmen forbruges, mens den produceres).

Har du brug for en dialog om solceller til din virksomhed, er du altid velkommen til at kontakte os på e-mail eller telefon 87441122.

Kontakt os angående solcelleanlæg